Resident Evil: Retribution (2012)

Aksion Fantashkencë Horror

Eliza lufton se bashku me levizjen e rezistences ne betejen e vazhdueshme kunder Korporates “Ombrella” dhe te pavdekshmit. Titrat ne Shqip nga AZ.


Aktoret kryesor: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Aryana Engineer

Regjisor: Paul W.S. Anderson

Shkrues: Paul W.S. Anderson

96 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org