Winter's Tale (2014)

Dramë Fantazi Mister

Nju Jorku është përfshirë nga erërat e Artikut, nga netë të errëta dhe drita të bardha. Një ditë dimri, Piter Lejk (Colin Farrell), jetim dhe mekanik, tenton të vjedhë një shtëpi dhe do jetë e fundit. Edhe pse ai mendon se shtëpia është e zbrazët, e bija e shtëpisë është në shtëpi. Kështu fillon dashuria midis Piterit, dhe Beverli Penit (Jessica Brown Findlay), një vajzë e re, që është duke vdekur.


Aktoret kryesor: Colin Farrell, Matt Bomer, Lucy Griffiths, Michael Crane

Regjisor: Akiva Goldsman

Shkrues: Akiva Goldsman (screenplay), Mark Helprin (novel)

118 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org