Splice (2009)

Fantashkencë Horror

Inxhinierët gjenetik Clive Nicoli dhe Elsa Kast shpresoj që të arrijë famë me suksesin që ata përpunojnë duke i bashkuar ADN e kafshëve të ndryshme për të krijuar, diçka të re me aftësitë e tyre të cilat i përdorin në mjekësi. IMDB: 5.8/10.


Aktoret kryesor: Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, Brandon McGibbon

Regjisor: Vincenzo Natali

Shkrues: Vincenzo Natali (screenplay), Antoinette Terry Bryant (screenplay), Doug Taylor (screenplay), Vincenzo Natali (story), Antoinett

104 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!