Ocean's Eleven (2001)

Krim Triller

Deni Oshuen dhe njëmbëdhjetë bashkëpunëtorët e tij thurin një plan për të grabitur në Las Vegas 3 kazino njëkohësisht.


Aktoret kryesor: George Clooney, Cecelia Ann Birt, Paul L. Nolan, Carol Florence

Regjisor: Steven Soderbergh

Shkrues: George Clayton Johnson, Jack Golden Russell, Harry Brown, Charles Lederer, Ted Griffin (screenplay)

116 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org