Filma24.com në Instagram!

Made in France (2015)

Dramë Krim Triller

Pas sulmeve të tmerrshme terroriste në Paris ky thriller investigues të zhyt në grupet ekstremiste myslimane qërriten në shtetet perëndimore dhe mund të sulmojnë nga momenti në moment.

Aktoret kryesor: Malik Zidi, Dimitri Storoge, François Civil


89 min
Cilësia: HD