Filma24.com në Instagram!

Klaus (2019)

Animuar Aventurë Komedi

Një vepër zemërgjerësie nxit gjithmonë një tjetër. Kjo është historia se si një postieri i papërgjegjshëm në bashkëpunim me një druvar të vetmuar dhe një mësuese të re sollën paqen dhe harmoninë në një qytet dhe krijuan një nga traditat më të bukura dhe të njohura në botë.

Aktoret kryesor: J.K. Simmons,Joan Cusack,Rashida Jones


96 min
Cilësia: HD