Filma24.com në Instagram!

The Breadwinner (2017)

Animuar Dramë Familjar

Parvana është një vajzë 11 vjeçare, e cila jeton nën ligjet e Talibanit në Afganistanin e vitit 2001. Pas arrestimit të babait të saj, ajo pret flokët si djalë për t'u kujdesur për familjen. Duke punuar krah shoqes së saj, ajo zbulon një botë të re, plot liri dhe rreziqe.

Aktoret kryesor: Noorin Gulamgaus,Saara Chaudry,Soma Chhaya


94 min
Cilësia: HD