Filma24.com në Instagram!

Abominable (2019)

Animuar Aventurë Komedi

Tre adoleshentë përpiqen të kthejnë një njeri dëbore në shtëpi teksa shmangin një burrë të pasur dhe një zoologe që duan ta marrin atë për qëllimet e tyre.

Aktoret kryesor: Albert Tsai,Chloe Bennet,Tenzing Norgay Trainor


97 min
Cilësia: HD