Filma24.com në Instagram!

Bean (1997)

Aventurë Familjar Komedi

I pandreqshmi Bin dërgohet në Los Angjelos si një kritik arti, për të marrë pjesë në sjelljen e një pikture me famë botërore. Por si gjithmonë, ai do të përfundojë të krijojë telashe për veten dhe të tjerët rreth tij...

Aktoret kryesor: John Mills,Peter MacNicol,Rowan Atkinson


89 min
Cilësia: HD