Filma24.com në Instagram!

Hachi: A Dog’s Tale (2009)

Dramë Familjar

Një dramë e bazuar mbi historinë e vërtetë të një profesori kolegji dhe një qeni të cilin ai e merr në shtëpi.

Aktoret kryesor: Cary-Hiroyuki Tagawa,Joan Allen,Richard Gere


93 min
Cilësia: HD