Filma24.com në Instagram!

Earth to Echo (2014)

Aventurë Familjar Fantashkencë

Një grup fëmijësh kalojnë, natën e fundit bashkë duke ndihmuar një mik të vogël alien të kthehet në shtëpi. Por ata vënë veten në rrezik prej gjuetarëve që duan këtë krijesë, dhe rrugës mësojnë më tepër rreth miqësisë dhe vetes së tyre.

Aktoret kryesor: Astro,Reese Hartwig,Teo Halm


91 min
Cilësia: HD