Filma24.com në Instagram!

Animal World (2018)

Aksion Fantashkencë Fantazi Aziatik

Një djalë e gjen veten të zhytur në borxhe dhe si pasojë detyrohet të hipë në një anije në të cilën zhvillohet një lojë kumari e rrezikshme.

Aktoret kryesor: Dongyu Zhou,Michael Douglas,Yifeng Li


132 min
Cilësia: HD