Filma24.com në Instagram!

Dallas Buyers Club (2013)

Biografi Dramë

Lajmi i diagnostifikimit me SIDA e hodhi Ron Udruf në një vorbull emocionesh. Ai fillon të gjejë mënyra për të mjekuar veten pasi mjekimet në spitale duken të dyshimta. Nisja e një biznesi ilaçesh të paligjshme, dhimbja, zhgënjimi, dashuria dhe lufta me ligjin e pret atë.

Aktoret kryesor: Jared Leto,Jennifer Garner,Matthew McConaughey


117 min
Cilësia: HD