Filma24.com në Instagram!

The Mandela Effect (2019)

Dramë Fantashkencë Triller

Një burrë bëhet i fiksuar pas disa fakteve dhe ngjarjesh që të gjithë njerëzit i kujtojnë gabim. Duke besuar se ky fenomen mund të jetë diçka më e madhe, fiksimi i tij e bën që ai të vërë në dyshim realitetin.

Aktoret kryesor: Aleksa Palladino,Charlie Hofheimer,Robin Lord Taylor


80 min
Cilësia: HD