Filma24.com në Instagram!

The Aeronauts (2019)

Aksion Aventurë Biografi

Pilotja Amelia dhe shkencëtari Xhejms nisen në një fluturim të jashtëzakonshëm mbijetese me balonë, ku përpiqen të bëjnë zbulime të reja të atmosferës dhe të thyejnë rekordin e fluturimit më të lartë të realizuar nga njerëzit.

Aktoret kryesor: Eddie Redmayne,Felicity Jones,Himesh Patel


100 min
Cilësia: Full HD