Filma24.com në Instagram!

Bernie the Dolphin 2 (2019)

Aksion Familjar Komedi

Delfini Berni dhe këtë herë do të përballet me kriminelët që duan të hakmerren ndaj tij dhe kujdestarëve të tij. Por njëri prej kriminelëve do të dalë jashtë planit dhe kjo do i ndyshojë gjërat.

Aktoret kryesor: Kevin Sorbo,Patrick Muldoon,Tommi Rose


98 min
Cilësia: Full HD