Filma24.com në Instagram!

The Two Popes (2019)

Biografi Dramë Komedi

Pas mureve të Vatikanit, papa Benedikt dhe papa i ardhshëm Françesko duhet të gjejnë një pikë të përbashkët për kishën katolike.

Aktoret kryesor: Anthony Hopkins,Jonathan Pryce,Juan Minujín


125 min
Cilësia: Full HD