Filma24.com në Instagram!

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019)

Biografi Dramë

Bazuar në një histori të vërtetë. Tom Henks, në rolin e Roxhersit, ikonës së emisioneve për fëmijë në Amerikë. Miqësia e pamundur mes Roxhersit dhe gazetarit cinik Lojd Vogël, i cili duhet të bëjë një profil të prezantuesit, për revistën ku punon. Çuditërisht, pas takimeve me personalitetin televiziv, të mbushur me mirësi, Vogëli arrin ta ndryshojë kryekëput jetën e tij...

Aktoret kryesor: Matthew Rhys,Tom Hanks


109 min
Cilësia: HD