Filma24.com në Instagram!

Home Alone 2: Lost in New York (1992)

Familjar Komedi

Një vit pasi Kevinin e harruan në shtëpi dhe iu desh të përballej me dy hajdutë, aksidentalisht ai e gjen veten në qytetin e Nju Jorkut dhe takon disa “fytyra të njohura”.

Aktoret kryesor: Daniel Stern,Joe Pesci,Macaulay Culkin


120 min
Cilësia: HD