Filma24.com në Instagram!

Mrs. Lowry and Son (2019)

Biografi Dramë Histori

Jeta reale e artistit me famë botërore L.S. Lowry dhe marrëdhënia e tij me nënën, e cila përpiqet ta largojë atw nga pasioni i tij për pikturën.

Aktoret kryesor: Stephen Lord,Timothy Spall,Vanessa Redgrave


91 min
Cilësia: Full HD