Filma24.com në Instagram!

Space Jam (1996)

Animuar Aventurë Komedi

Në përpjekje të dëshpëruar për të fituar një ndeshje basketbolli dhe për të fituar lirinë e tyre, Looney Tunes kërkojnë ndihmën e kampionit në pension të basketbollit, Michael Jordan.

Aktoret kryesor: Michael Jordan,Theresa Randle,Wayne Knight


86 min
Cilësia: HD