Filma24.com në Instagram!

Ford v Ferrari (2019)

Aksion Biografi Dramë

U VENDOS VERSIONI FULLHD! Në vitin 1966 projektuesi amerikan i automjeteve, Carroll Shelby dhe shoferi, Ken Miles përballen me korporatat, me ligjet e fizikës dhe me djajtë e tyre të brendshëm për të ndërtuar një makinë revolucionare garash për Fordin dhe për të sfiduar Ferrarin në Le Mans.

Aktoret kryesor: Christian Bale,Jon Bernthal,Matt Damon


153 min
Cilësia: Full HD