Filma24.com në Instagram!

Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Aventurë Familjar Fantazi

Maleficenti dhe Aurora fillojnë të vënë re ndryshimet mes mbretërisë së njerëzve dhe asaj të Moorit. Gjërat komplikohen kur qëllimet e liga do të nisin luftën mes këtyre mbretërive dhe kur fuqitë e errëta të futen në lojë.

Aktoret kryesor: Angelina Jolie,Elle Fanning,Harris Dickinson


119 min
Cilësia: Full HD