Filma24.com në Instagram!

Hotel Transylvania (2012)

Animuar Familjar Komedi

Pas vdekjes së gruas së tij, Konti Drakula harton dhe ndërton një hotel me pesë yje për të rritur vajzën e tij Mavis dhe për të shërbyer si një vendstrehim për të gjithë përbindshat e botës.

Aktoret kryesor: Adam Sandler,Kevin James


91 min
Cilësia: HD