Filma24.com në Instagram!

Back of the Net (2019)

Dramë Familjar Sport

Një ngatërresë në autobus bën që Kori, një adoleshente e re e fiksuar pas shkencës, të përfundojë në akademinë e futbollit dhe të bashkohet me skuadrën e kampit për të fituar kampionatin dhe për të shpëtuar skuadrën e shoqeve të saj.

Aktoret kryesor: Christopher Kirby,Melissa Bonne,Sofia Wylie


98 min
Cilësia: HD