Filma24.com në Instagram!

Mongol: The Rise of Genghis Khan (2007)

Aventurë Biografi Dramë Aziatik

Ky film tregon për jetën e hershme të Xhenxhis Kanit, i cili ishte një skllav para se të pushtonte gjysmën e botës, përfshirë dhe Rusinë në vitin 1206.

Aktoret kryesor: Amadu Mamadakov,Khulan Chuluun,Tadanobu Asano


126 min
Cilësia: HD