Filma24.com në Instagram!

Snatchers (2019)

Fantashkencë Horror Komedi

Një vajzë mbetet papritur shtatzënë brenda natës dhe më vonë mëson se ajo që ka në bark nuk janë qenie njerëzore por alienë që nuk kanë qëllime të mirë për Tokën.

Aktoret kryesor: Gabrielle Elyse,J.J. Nolan,Mary Nepi


96 min
Cilësia: HD