Filma24.com në Instagram!

Harriet (2019)

Aksion Biografi Dramë

Historia e jashtëzakonshme e arratisjes së skllaves Harriet Tubman dhe shndërrimi i saj në një nga heroinat më të mëdha të Amerikës, guximi, zgjuarsia dhe këmbëngulja e së cilës çliruan qindra skllevër dhe ndryshuan rrjedhën e historisë.

Aktoret kryesor: Cynthia Erivo,Joe Alwyn,Leslie Odom Jr.


125 min
Cilësia: Full HD