Filma24.com në Instagram!

Bombshell (2019)

Biografi Dramë

Një grup grash dalin kundër drejtuesit të Fox News, Roger Alies dhe atmosferës toksike që ai kishte krijuar.

Aktoret kryesor: Charlize Theron,Margot Robbie,Nicole Kidman


109 min
Cilësia: HD