Filma24.com në Instagram!

Terminator: Dark Fate (2019)

Aksion Aventurë Fantashkencë

Një vajzë e përmirësuar teknologjikisht dhe Sara Konori duhet të ndalojnë një terminator të lëngshëm të përparuar, që të mos vrasë një vajzë të re, fati i së cilës është kritik për racën njerëzore.

Aktoret kryesor: Arnold Schwarzenegger,Linda Hamilton,Mackenzie Davis


128 min
Cilësia: Full HD