Filma24.com në Instagram!

Dark Waters (2019)

Biografi Dramë Histori

Kjo histori tregon luftën e një avokati të thjesht dhe të familjeve të një komuniteti në Virxhinian Perëndimore që luftuan me vite kundër një prej kompanive më të mëdhaja kimike në Amerikë për të mbrojtur jetët e tyre dhe për të vendosur drejtësinë.

Aktoret kryesor: Anne Hathaway,Mark Ruffalo,Tim Robbins


126 min
Cilësia: HD