Filma24.com në Instagram!

True History of the Kelly Gang (2019)

Biografi Dramë Krim

Bazuar në romanin e Peter Carey. Historia e australianit Ned Kelly dhe bandës së tij ndërsa ata ikin nga autoritetet gjatë vitit 1870.

Aktoret kryesor: Essie Davis,George MacKay,Nicholas Hoult


124 min
Cilësia: HD