Filma24.com në Instagram!

Midnight Special (2016)

Aventurë Dramë Fantashkencë

Një djalë me fuqi të mbinatyrshme kërkon të shkojë ne vendin të cili i përket dhe për të arritur këtë gjë, atë e ndihmon babai i tij. Por e gjithë qeveria i është vënë pas. A do të arrijë ai të largohet?

Aktoret kryesor: Joel Edgerton,Kirsten Dunst,Michael Shannon


112 min
Cilësia: HD