Filma24.com në Instagram!

Koko: A Red Dog Story (2019)

Biografi Komedi

Filmi tregon historinë e një qeni të zakonshëm, të cilin fati i tij i mirë dhe aftësia e tij për t'u lidhur me njerëzit, e çojnë drejt famës.

Aktoret kryesor: Felix Williamson,Jason Isaacs,Sarah Woods


78 min
Cilësia: HD