Filma24.com në Instagram!

Abigail (2019)

Aventurë Fantashkencë Fantazi

Ebigejll jeton në një qytet të izoluar shumë vite më parë, për shkak të një sëmundjeje misterioze. Babai i Ebit ishte një nga të infektuarit dhe e arrestuan kur ajo kur gjashtë vjeçe. Duke iu kundërvënë autoriteteve për të gjetur babanë e saj, Ebi mëson se qyteti i saj është në të vërtetë i mbushur me magji. Dhe zbulon që ajo vetë ka aftësi të jashtëzakonshme magjike.

Aktoret kryesor: Eddie Marsan,Rinal Mukhametov,Tinatin Dalakishvili


110 min
Cilësia: HD