Filma24.com në Instagram!

White Snake (2019)

Animuar Fantazi Romancë

"Gjarpri i Bardhë" Realizimi kinematografik i një legjende klasike. Bukuroshja Blanca shpëtohet nga Xuani, një gjahtar gjarpërinjsh. Ajo ka humbur kujtesën dhe së bashku nisin një udhëtim për të zbuluar identitetin e saj të vërtetë. Por, ndërsa mësojnë më shumë për të kaluarën e saj, ata zbulojnë një komplot të errët të forcave mbinatyrore që luftojnë për pushtet, duke mbajtur në duart e tyre ekuilibrin e botës...

Aktoret kryesor: Faye Mata,Matthew Moy,Vincent Rodriguez III


99 min
Cilësia: HD