Filma24.com në Instagram!

Adventure Force 5 (2019)

Aksion Aventurë Familjar

Kur qyteti i tyre i vogël vihet në rrezik, pesë fëmijë mblidhen së bashku për të përballuar vetë rrezikun dhe për të shpëtuar gjithë qytetin.

Aktoret kryesor: Donald Bowen,Dylan Arnold,Tate Birchmore


82 min
Cilësia: HD