Filma24.com në Instagram!

Sweet November (2001)

Dramë Romancë

"Nëntor i ëmbël" : Një burrë i dhënë pas punës dhe një grua jo e zakontë bien dakord për një marrëdhënie me afat të shkurtër. Gjatë asaj kohe ajo do t'i ndryshojë jetën...

Aktoret kryesor: Charlize Theron,Jason Isaacs,Keanu Reeves


119 min
Cilësia: HD