Filma24.com në Instagram!

Princess Mononoke (1997)

Animuar Aventurë Fantazi

Në një udhëtim për të gjetur kurën për një mallkim të një Tatarigami, Ashitaka e gjen veten në mes të një lufte midis perëndive të pyjeve dhe Tatara, një koloni minierash. Në këtë kërkim ai takohet edhe San.

Aktoret kryesor: Yôji Matsuda,Yûko Tanaka,Yuriko Ishida


134 min
Cilësia: HD