Filma24.com në Instagram!

A Witness Out of the Blue (2019)

Krim Mister Triller Aziatik

Një thriller në Hong Kong për një detektiv dhe një papagall. Një ivestigim per të gjetur vrasësin e vërtetë me ndihmën e papagallit të tij, i cili ka parë gjithë ngjarjen.

Aktoret kryesor: Jessica Hester Hsuan,Kai-Chung Cheung,Louis Koo


Cilësia: HD