Filma24.com në Instagram!

The Star (2017)

Animuar Aventurë Komedi

Gomari Bo është mërzitur me jetën e tij monotone dhe dëshiron të bëjë diçka ndryshe. Ai, bashkë me shokun e tij të ngushtë, pëllumbin Dejv, nisin një udhëtim aventuresk natën e lindjes së Krishtit. Ata të dy, delja Ruthi dhe tre devetë simpatike, do ta bëjnë këtë udhëtim, të paharrueshëm.

Aktoret kryesor: Aidy Bryant,Keegan-Michael Key,Steven Yeun


86 min
Cilësia: HD