Filma24.com në Instagram!

Born to Be Blue (2015)

Biografi Dramë Muzikë

Lindur Për Të Qenë Blu është një risjellje e jetës së trumbetistit Çet Bejker në vitet ’60. Kur Çeti luan rolin e vetes së tij në një film për të, ndizet një romancë me aktoren kolege të tij, enigmatiken Xhejn. Produksioni i filmit ndërpritet kur Çetin kthehet ta ndjekë e shkuara dhe duket sikur ai nuk do të luajë kurrë më muzikë por Xhejni e sfidon që të bëjë një rikthim muzikor kundër të gjitha shanseve.

Aktoret kryesor: Callum Keith Rennie,Carmen Ejogo,Ethan Hawke


97 min
Cilësia: HD