Filma24.com në Instagram!

Pati Patni Aur Woh (2019)

Komedi Romancë Hindi

Çintu Tiagi është një njeri i zakonshëm i klasës punëtore i cili e gjen veten mes gruas së tij dhe një gruaje tjetër.

Aktoret kryesor: Ananya Panday,Bhumi Pednekar,Kartik Aaryan


126 min
Cilësia: HD