Filma24.com në Instagram!

The Queen’s Corgi (2019)

Animuar Aventurë Komedi

Qeni i preferuar i Mbretëreshës humbet pas një ngjarje të dyshimtë dhe e gjen veten në një shtëpi qensh ku duhet të mësohet me jetën e rrugës, por do të përballet dhe me surpriza të këndshme...

Aktoret kryesor: Jo Wyatt,Leo Barakat,Rusty Shackleford


85 min
Cilësia: HD