Filma24.com në Instagram!

The Spacewalker (2017)

Dramë Fantashkencë Histori

Ngjarjet e filmit zhvillohen në vitet '60 të shekullit XX, gjatë Luftës së Ftohtë dhe garës hapësinore midis Bashkimit Sovjetik dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Rusët planifikojnë të jenë të parët që do dërgojnë një njeri në hapësirë. Piloti ushtarak Pavel Beliaev dhe Aleksei Leonov janë gati për të fluturuar për në hapësirë. Por gjatë rrugës ata do përballen me shumë pengesa dhe rreziqe.

Aktoret kryesor: Evgeniy Mironov,Konstantin Khabenskiy,Vladimir Ilin


140 min
Cilësia: HD