Filma24.com në Instagram!

Dolittle (2020)

Aventurë Familjar Komedi

Një mjek që mund të flasë me kafshët, fillon një aventurë për të gjetur një ishull legjendar me një nxënës të ri dhe një ekuipazh me kafshëve shtëpiake të çuditshme.

Aktoret kryesor: Antonio Banderas,Michael Sheen,Robert Downey Jr.


101 min
Cilësia: HD

Shiko / Shkarko: