Filma24.com në Instagram!

The Lurker (2019)

Horror Mister Triller

Një grup studentësh vihen në kurth dhe përfundojnë në ambientet e shkollës ku ndiqen nga një vrasës i maskuar. Por jo gjithçka është ashtu siç duket.

Aktoret kryesor: Ari Lehman,Naomi Grossman,Scout Taylor-Compton


80 min
Cilësia: HD