Filma24.com në Instagram!

Race to Witch Mountain (2009)

Aksion Aventurë Familjar

Xhek, shofer taksie, e gjen veten duke ndihmuar dy alienë në formën e fëmijëve të cilët po përpiqen të shpëtojnë Tokën dhe veten nga Sifon, një vrasës e rrezikshëm nga hapësira...

Aktoret kryesor: AnnaSophia Robb,Carla Gugino,Dwayne Johnson


98 min
Cilësia: HD