Filma24.com në Instagram!

Color Out of Space (2019)

Fantashkencë Horror

Një fermë e izoluar është goditur nga një meteorit i çuditshëm i cili ka pasoja apokaliptike dhe vdekjeprurëse për familjen që jeton atje dhe ndoshta për të gjithë botën.

Aktoret kryesor: Joely Richardson,Madeleine Arthur,Nicolas Cage


111 min
Cilësia: Full HD