Filma24.com në Instagram!

Horse Girl (2020)

Dramë Mister

Sara është një vajzë anti sociale. Asaj i pëlqen kalërimi, arti, zanati dhe serialet me krime. Pikërisht këto të fundit fillojnë të ndikojnë negativisht në gjendjen e saj psikologjike duke rezultuar në haluçinacione dhe gjendje ankthi.

Aktoret kryesor: Alison Brie,Goldenite,Molly Shannon


103 min
Cilësia: HD